viktorka_od splavu jo, máš pravdu, už jsem to viděla kdysi. Ale o nervy je to tak jako tak ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska je to hodně zajímavé, jak je fakt každý model jiný. Ten Můj větší najel na suchýýýý, všechno. Třeba chleba se sýrem/dosaď dle potřeby cokoli se.odhodlal pozrit az skoro v 5 letech. Jinak všechno suché, v restauracích jsme předem upozorňovali, ať hlavně kuchař na kuřecí plátek nedá nějakou omáčku či vypek. Jednou se v ozkousene restauraci asi vyměnila směna a jiný kuchař na prověřené jídlo napatlal balsamico
nebylo to dobrý,nebylo. Mladší ted žije na jogurtech a jablkách. Štve mě to pořád, ale jsem už zocelená ![]()
MPLee Dokud jsou děti malé a spí v kočarku, jde s nimi snad cokoliv. My byli s miminem třeba na letním promítání v parku, nakojila jsem, šupla do kočárku a celý film byl klid.
Malenge Haha. Ja byla taky nezravec a tohle bych podepsala. Doted topinka jen sucha a z pizzy mam nejradsi ty kraje. Ale jinak se to cca ve 20 zlepsilo a uz jsem neco i zacala jist
. No a ted skoda mluvit.
brrr ja jsem takhle stihla s pulrocnim Tondou par filmu v ramci baby Bio, dopoledne promitani. Vetsinou to prospal, jednou byl v nositku, bylo to uzasny, moct si zajit na co chci do kina. No a pak mi to prekazil covid:(
711990 já zas měla tu výhodu, že starší se budil jako hodinky. Když v půlroce začal jíst večer kaši, tak první kojení bylo až ve dvě v noci. Já měla k dispozici celý večer, akorát ne každý byl ochotný se se mnou sejít až v půl deváté. I jsme ho takhle nechávali hlídat mamku a šli třeba do kina.
Tak kdyby večerní party měla mít následky druhy den, tak si to asi opravdu rozmyslim, bohatě mi stačí moje vlastní kocovina ![]()
Mne se hrozne líbí takový ten jižanský styl, rodiče vecerici a tlachajici do pozdních večerních hodin, kolem se prohánějí děcka různého věku ... já říkám furt, ze jsem se narodila do spatnejch zemepisnejch sirek ![]()
MP Meri dakujem, dnes potiahol az do 7.15 ![]()
MP Merijezis tenhle balkanskej zpusob sem nenavidela. Zabavovat malinky dite do pulnoci, aby slo spat az s rodicema byla nocni mura! Navic i ty deti uz byly vetsinou jety a protivny.
Evaeva no kdyz se Tonda narodil, cca do toho pul roku, vecery bral sambo a ja uz od sestinedeli chodila po barech:D to bylo dobry!!! Jenze pak zacal odmitat lahev a uspavani od nej a zaroven covid....a smula. Ale jen diky tomu jsem zvladla ten zacatek. Bylo to bozi, moct vecer odejit na drink:)
A když jsme u těch cavyků s jídlem, měli jste taky někdo exemplář, kterému je v roce potřeba veškerou stravu mixovat zcela do hladka, jinak to fluše a prská všude kolem?![]()
Sairon já se hlásím! Ne teda do hladka, ale stačilo namačkat vidličkou tak, aby to nemusel kousat. Kousat začal ráz na ráz někdy v 16 možná 18 měsících, rovnou začal jíst jídlo normální velikosti.
711990 já flašku nikdy nezkoušela. Jednak jsem se bála, že zanevře na kojení a taky jsem tak od čtvrtého měsíce nic neodsála, musela bych pořídit elektrickou odsávačku. Ale tím, že i přes den nebyl problém ho na dvě hodiny opustit, večer taky ne, tak jsem ani neměla potřebu to řešit.
Hlási sa dinosauria mama
tak sa hanbím
Evaeva Tonda mel problemy s prisavanim, takze ja odsavala a krmila z flasky uz v porodnici a kupovala odsavacku. Ale bylo to bozi. Bylo mu fuk, jestli ma lahev nebo prso, ja byla vyspana, odsavani mi nevadilo a proste celkove to byl bozi start. Vycerpalo me az to, co nasledovalo pak a jeste jsem se z toho nevzpamatovala:D
MP Meri tak ne nadarmo se říká, že v nejlepším se má přestat.
To je nejkratší a nejvystiznejsi:-D
MP Meri Hele nebudeš ty z klubu ,,v pohodě matka v pohodě dítě?,,. To mi teď dvakrát řekla kamarádka, dětna, podotýkám dětna, jako bezdětnou mě taky napadaly různé blbiny, ale s dětma už ne:-D.
MP Meri jo ten středomořský styl je super. Naše sovicky do toho vždy skvěle zapluly.
Když jezdíme po chalupách, tak prostě děti ženeme spát ve chvíli, kdy začnou cokoliv večer vyžadovat. Dokud jsme o nich nevěděli, nic se nedělo. v tomto módu jedeme tak od jejich roka a pul. Do té doby s nima nešlo jezdit na skupinové seance, hlavně starší se v noci hodně budila a rvala, takže jsem měla ohledy na okoli. ![]()
711990 já hlavně neměla tu potřebu to zkoušet. Kluci se budili fakt po třech hodinách, za deset minut se najedli a spali dál. S příkrmy kojení ubývalo, prostě paráda. A Tonda spí pořád špatně?
Karja Jako myslíš jestli tomu věřím, nebo ze taková jsem
? Hele nevím, já jsem dost neurotik. Volnej režim znamená, ze to bude tak, jak to chci zrovna já. Jsem v tomhle desna, jak není po mým, není se mnou k vydrzeni (platí teda ve vsech aspektech života, ne jen vůči dítěti). Pracuju na tom, protože to je už fakt na obtíž, ale jde to ztuha.
Jinak nevím, podle mě to funguje ... nebo minimálně v tom smyslu, ze v pohodě matka = s klidem zvládne i v nepohodě dítě.
MP Meri podle mě se ze začátku snadno dostaneš do toho koloběhu, jsem nervózní, že dítě nebude spát a ono to ze mě cítí a proto je nervózní a blbě spí. Ta psychická pohoda rodičů dělá dost. Pamatuju si, že když jsme si se švagrovou před spaním vyprávěly "ošklivé" historky a já šla spát s takovým divným pocitem, tak tu noc se syn vzbudil snad šestkrát a to normálně se budil už jen jednou nebo dvakrát. Žádný jiný důvod jsem nenašla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY