Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 31. května 2021 12:07

MP Meri já to mám a měla jsem s tím spaním úplně stejně, před půl osmou, spíš i později, jsem z postele prostě nelezla. Večer jsem do nohou postele připravila krabici hraček, knížky a nějak jsme se bavili tam. Asi už jsem nespala, ale aspoň to povalovani. Vstát o půl šesté a jít stavět koleje nebo začít chystat oběd je pro mě představa pekla

Že to někdo zvládne nebo dokonce dělá rád, to je pro mě skoro obdivuhodný. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 31. května 2021 12:56

MP Meri tiež to tak mám. Ak deti vstali pred siedmou, tak som hrala mŕtveho brouka alebo sa ich snažila ešte uspať. Ak aj mali občas snahu vstavat skoro, tak si asi zvykli, že sa to neoplatí :)) Tak aspoň dala výhoda, že ich máme nasackovanych v spálni.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2021 13:49

Mrakoplas já před půl sedmou taky obvykle uspávám. Když to neudělám, tak to obvykle znamená dítě protivné celé dopoledne. I když třeba neusnou, tak si tím poleháváním odpočinou.

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 31. května 2021 14:20

Chci koupit dceri koloběžku, teď ji budou tři. Vůbec nevím jestli ještě trojkolovou nebo už dvojkoloviu,šikovná je tak středně bych řekla:-D

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 31. května 2021 14:52

Karja my kupovali ke 4. narozeninám dvojkolovou a moc ji teda neovládá. Tedy vypadá to, že koloběžka ovládá dceru, než naopak Ale dcera je na tyhle věci s kolečky relativně nešikovná, například stále nechápe šlapaní a preferuje odrážedlo - a na něm začala jezdit až tak ve třech letech.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 31. května 2021 14:59

Karja Já bych asi koupila trojkolovou. My vzali dvoukolou, protože na tom trval muž a teda dcera na ní sice zvládne jet, ale nebaví ji to, když tomu musí věnovat tolik pozornosti.

Offline Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 31. května 2021 15:06

Karja Ríša ji dostal ve čtyřech a taky ho nebaví.

Offline JankaM
3125 příspěvků moje polička 31. května 2021 15:40

Karja taky záleží kde bude jezdit. Trikolova na nerovné cestě moc nejede. Synek drandil asi od tří let a brzo přešel na kolo rovnou bez koleček, teď si každé ráno dlouze vybírá jaké vozidlo pojede do školky

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 31. května 2021 16:03

Karja pre zaciatok skus trojkolesovu ale taku co ma jedno koleso vzadu lebo ked su tam dve tak si o to deti buchaju nohy a zle sa im na tom jazdi

my sme kupili toto v decathlone

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. května 2021 16:10

Karja my sme kúpili na tunajšie odporúčanie trojkolovu mini mikro a neviem si ju vynachváliť. Alicu baví, prejdeme veľkú vzdialenosť keď sa chceme aj niekam dostať a myslím ze ešte aj zo dva roky sa na nej povozi. Je stabilná, ľahko sa ovláda a Alica si to dosť užíva.

Keď si od niekoho požičia dvojkolovu, baví ju to par minut

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 31. května 2021 17:09

Děkuji,já koupím trojkolovou. Ale upřímně,když si představím jaké o to budou rvačky, nějak se mi do toho nechce. To samé sekačka na trávu....jako jasně mají dvě stejné motorky, dvě auta na ježděni doma, dva stejné kočárky ale jako mít dvě sekačky na trávu, tak to fakt ne:-D. Přitom to bude bitka, to bude přesně jak mít jednu motorku:-D. 

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 31. května 2021 17:12

A nemáte prosím někdo tuhle z Lidlu? I když tam asi budou recenze,mrknu na tohttps://www.lidl-shop.cz/p/playtive-detska-trojkolobezka-s-led-kolecky/p100325013

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. května 2021 17:21

Karja inak tie bitky ti vôbec nezávidím, viem si to úplne živo predstaviť. U nás sú takéto bitvy s tou našou susedou, akonáhle ich vonku stretneme a jedna ma niečo iné ako druhá, to sú scény 

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 31. května 2021 17:25

betsey Jj,ale já myslím, že u vás to u sourozenců nebude, že ten větší věkový rozdil tomu vic zabrání. U nás už i ta starší si to jakztakz nechá vymluvit, ale mladsí se zabejci a je konec.

Btw.: Jak si se nakonec rozhodla a tou školkou? Mne velkoumalou vzali, ale teda polovinu děti odmítli, tak jsme měli štěstí.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. května 2021 17:28

Karja ja ešte čakám na vyjadrenie škôlky, u nás majú tuším čas až do konca júna. Pediatricka ma od toho strašne odhovarala, keď sa dozvedela, že čakám druhé, ale myslím, že keď ju vezmu, že ju tam dám. Aspoň na september, október a potom uvidím podla situácie 

Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 31. května 2021 17:29

Nas vozovy park zahrnuje jedno odrazedlo yupee enduro, jednu vetsi plastovou motorku, jedno funny wheels, jeden fejkovy first bike, jedno koloodrazedlo rascal a jedno kolo woom. Doma maji jeste velkou tatru, 3 kocarky a stejne se perou o to, co ma ta druha...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 31. května 2021 17:44

Karja tá mini micro je super. Počuj a však budeš aj tak potrebovať dve, za chvíľu bude jazdiť aj malá, tak nech môžu spolu. Susedovej deti na nich jazdia od roka a pol (môj nevie ani v štyroch :))

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 31. května 2021 17:48

rasaNori my máme tiež riadny vozový park, našťastie podedeny alebo z druhej ruky, inak by ma štvalo, že na ňom nikto nejazdí . Dve kolobežky, obidve stoja, dve plastové odrážadlá, mladší sa na to odmieta posadiť, bike early rider, na ktorom sa nechce učiť starší slapat..jedine odrážadlo občas používa ale aj to už odmieta lebo sa mu nepáči nová prilba

Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 31. května 2021 18:02

Mrakoplas u nas to pouzivaji porad a vsechno, a starsi se dnes konecne naucila se na kole sama rozjet

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2021 18:37

Koukám, že my jsme teda žabaři:), asi jak nemáme tu zahradu. Máme akorát motorku, odrážedlo a kolo, které starší bojkotuje. Předpokládám, že odrážedlo budeme potřebovat ještě jedno. Koloběžku se mi moc kupovat nechce, leda by po ní opravdu toužili.