Garfie latentni tetanie to zni drsne ![]()
(ale tuhle me to fest chytlo v noci, celej clovek - ruce, nohy, pod zebrama... po te, co jsem se celej den ryla v hline, ze jsem chvili premejslela, jak asi zacina tetanus :) )
Garfie latentni tetanie to zni drsne ![]()
(ale tuhle me to fest chytlo v noci, celej clovek - ruce, nohy, pod zebrama... po te, co jsem se celej den ryla v hline, ze jsem chvili premejslela, jak asi zacina tetanus :) )
moora Tetanovku máš?
Zní to hůř, než to je, v podstatě právě sklony ke křečím, třeba kolem dvaceti jsem na to trpěla strašně. Hořčík mi pomohl, chodila jsem i na injekce. Ale fakt není jednoduchý ho brát správně.
Sairon tak to je dobrý, snad mu bude brzy dobře.
moora Já musím taky letos, budeme si to vzájemně připomínat! ![]()
A ten horčík Vám niekto meral? Lebo ja som bola na jeseň na preventívke, horčík mi nemerali (aj keď som hovorila, že mám pocit, že mi pomáha pri takých tých stavoch nepochopiteľnej únavy), tak mi povedali "že sa to nemeria" a že si ho mám dávať, keď mi robí dobre.
No tak to riešim radšej magnéziou a len v krajnom prípade magnerotom, alebo šumákom (ten mám dojem, že zaberie rýchlejšie, aj keď každý prisahá na magnerot), ale teda...neviem
.
slniecko Myslím, že mi ho tehdy měřili z krve, ale už je to 20 let. Na tu tetanii přišla moje ORL, pořád mě bolelo v krku, žádný objektivní důvod nebyl, vůbec by mě nenapadlo to spojit, ale hořčík pomohl. Pokud ti pomáhá, tak ho ber, ale určitě věnuj chvilku googlování, jak ho brát správně. Já to mám spíš tak, že mi nepomáhá, ale jakmile přestanu, brzy to poznám. :-) Ale já ho beru více-méně trvale, byť třeba jen nárazově nebo v malých dávkách.
Garfie fíha tak to idem študovať. Ja trpím na kŕče (na bruchu a chodidlách) pri joge, občas si šupnem magnerot a zdá sa, že pomáha. Ale užívam halabala, nenapalo ma, že to bude taká veda.
slniecko no mě dva lékaři řekli, že když máš nízkou hladinu hořčíku v krvi, že to už je hrozně pozdě. Že hořčík tělu chybí, ale v krvi se to projeví až jako poslední věc. Jinak je u nás populace hořčíkem těžce poddavkovana, brát ho ničemu neuškodí.
moora mně hořčík pomáhá na křeče v lýtkách, které mě pak chytají bez varování třeba v noci. To mi stačí si naordinovat i jen minerálku Magnesia. Ale tohle je jiné, ta křeč mě chytá jen při cvičení, teda při každém pokusu o cvičení břišních svalů. Něco v těle podle mě není na svém místě.
Nejspíš to nesouvisí, ale určitě bych se objednala na fyzioterapii.
A další nákupni dotaz. Hubelino těch 55 kousku, bude to stačit? Dupla mají dost, tak zda to bude stačit. Nic většího bych nekupovala. Buď tohle nebo nic;-). Tak jestli to nic nebude lepší:-D
Len no proto jsem šla k praktikovi, abych dostala žádanku, jsem přesvědčená, že je to práce pro fyzioterapii, slibovala jsem si od toho ušetření trochy peněz. Místo toho si zaplatím magnézium a fyzio k tomu ![]()
Pinot Noir A to se vyplatí.
Tak snad ti brzo pomůžou.
Karja bude. My ho máme a ani to nie som schopná využiť všetko na jednu dráhu :)
Prave jsem se zamkla s veceri do loznice... stehujeme se, potrebuji jeste zabalit hodne krabic, v byte bordel level milion jak je vsechno vytahane ze skrini. A do toho obe deti s rymou, takze starsi nemuze do skolky, mala spi tak 20-30 minut. Obe jsou uknourane, protivne jak jim neni dobre a nemam cas se jim poradne venovat, kazde 2 minuty musim odbihat od rozdelane prace protoze nektera neco potrebuje. takze krome baleni a premysleni co k cemu a co potrebujeme v novem byte dnes, co zitra a co pocka na stehovaky, neustale chovam, tisim, utiram, odsavam nebo pomaham smrkat, podavam piti, svaciny, kojim, prebaluji... aaach. A hlavne skoro porad nejaky rev...tak ted kdyz mi velka zacala lezt do talire ze ma straasny hlad a musi okamzite jist, i kdyz pred pulhodkou do sebe nacpala rohlik, jsem je nechala na tatinkovi a odesla se zrelaxovat do ticha aspon se v klidu najist... uff, ulevilo se mi, dekuji za pozornost
mnum Soucítím a lituji. Některý dny by člověk fakt radši přeskočil. Nebo prospal. Nebo propil ![]()
Karja u máme asi taky jen jednu sadu a stačí to v pohodě. Syn teda zatím neumí stavět tak, aby mu to jelo, ale používá to třeba na potrubí:)
Konečně nastal čas zúročit všechen ten binec z krabicových vyrábění!
https://www.ikea.com/cz/cs/ikea-family/kreativni-soutez-pro-deti
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.