Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 31. května 2021 22:17

Karja myslela som mini micro čo ti odporučila betsey, tu máme tiež a je dobrá, máme ju podedenu po dvoch deťoch a je skoro ako nová. Minule som na instagrame zahliadla, že takú istú má aj Pipa Middleton pre syna, tak sme in :)) Z decathlonu máme tú najmenšiu a ide to na nej ťažšie, tu syn odmietol úplne. Na mini micro mu to ide lepšie. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 31. května 2021 22:22

Já jsem četla, že blbý na kyčle jsou takové ty motorky se 3 kolečky (2 vzadu) nebo ta vselijaká odrážecí auta u batolat, a že koloodrážedla jsou ok, že na nich se ty nožičky nevytáčejí. Ale taky nevím, jak je to doopravdy...

Řekla bych, že klasické "všeho s mírou" bude nejlepší.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 31. května 2021 22:33

Prosímvás co tu byly za tipy na tu rýmu? Krtkovi se teď během hodiny spustila úplně brutální rýma,Vlastně jen řve že nedokáže dýchat.  Mořská voda, nasivin, cibule nic ani trochu nepomaha

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 31. května 2021 22:41

Sairon jak je Krtek velkej? Já jsem teda nepopulárně při ucpaném nosu dávala ty uvolňovací spreje, jen před spaním. Akorát je těžký stát si v lékárně za svým, že fakt nechci mořskou vodu, ale něco typu olynth.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2021 22:48

Sairon mě na odhlenění pomáhá jitrocelový sirup, lepší je teda čaj, ale ten nevím, jak miminům. Ale jinak bych řekla, že když nepomohlo nic z výše uvedeného, budete muset vydržet:( Ještě je nějaký trik s namočením předloktí do vody, ale nevím, jestli má být studená nebo teplá.

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 31. května 2021 22:49

Evaeva teplá uvolňuje. Při rýmě s radostí myju nádobí. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 31. května 2021 22:57

žluťásek má rok. A jak.jsem teď zjistila stále ještě neumí dýchat pusou nasivin jsem mu stříkla už taky a nic. Tak to vypadá na nostalgickou noc v sedě s dítětem v nosítku

Evaeva nic s jitrocelem doma nemám. Tak snad nějak prezijeme do rána a pak nabehnu do lékárny 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2021 23:06

Sairon přeju hodně sil

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 31. května 2021 23:28

Sairon nasivin je lepší ten s pipetou, sprej používam len u staršieho. Mladšieho dám ležmo a kvapnem, aby trocha stiekol aj hlbšie. Len bacha v tej pipete na množstvo. 

Online Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 01. června 2021 06:28

Vstávat před pátou není tak hrozný, jako vstávat před pátou a až v osm jít na odběr krve na lačno

Chci kafe a chleba, uáááá! 

Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 01. června 2021 08:01

Pinot Noir promin, ale soucitim velmil! 

Online Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 01. června 2021 08:36

rasaNori já jsem navíc fakt tele, nic jsem si nevzala s sebou, po odběru tu čekám ještě na vyšetření, a hlady už nevidím. Nahlas mi kručí v břiše. Jdu s těmi křečemi v břišním svalu, doufám, že mi doktorka neřekne, že to mám z hladu

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 01. června 2021 09:51

Pinot Noir Ježíš, z hladu snad máš tedy pouzitelnejsi diagnózu. a snad už za sebou i dobrou snídani, soucitim! 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 01. června 2021 10:09

Evaeva dík, nakonec se mu to kolem 1 hod nějak uvolnilo a spal až do rána, takže celkem dobrý a teď mu z toho teče jak z kohoutku 

Online Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 01. června 2021 10:11

Malenge snídani jo, ale diagnózu ne, Dr. se drží myšlenky, že je to nedostatek hořčíku, ale to si nemyslím. 

Online Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 01. června 2021 10:13

No prosím, takže tu od kuropění hladově čumím do zdi a v deset jenom odejdu na záchod a najdu ho takhle. To doprčic nemůže spát aspoň do těch šesti?!

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 01. června 2021 10:32

Pinot Noir ja na krece docela trpim, horcik mi nepomaha. Ale asi je to prvni volba.

Offline Aranel
6675 příspěvků moje polička 01. června 2021 10:37
Reakce na Pinot Noir:

rasaNori já jsem navíc fakt tele, nic jsem si nevzala s sebou, po odběru tu čekám ještě na vyšetření, a hlady už nevidím. Nahlas mi kručí v břiše. Jdu s těmi křečemi v břišním svalu, doufám, že mi doktorka neřekne, že to mám z hladu

Evaeva No, napařovat ruce, takže horká voda. Ale vlastně nevím, jestli jde spíš o ty ruce, nebo o to, že je člověk skloněnej nad umyvadlem horký vody a vdechuje vlhkej teplej vzduch, což uvolňuje tu rýmu.

Online Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 01. června 2021 10:44

moora mně hořčík pomáhá na křeče v lýtkách, které mě pak chytají bez varování třeba v noci. To mi stačí si naordinovat i jen minerálku Magnesia. Ale tohle je jiné, ta křeč mě chytá jen při cvičení, teda při každém pokusu o cvičení břišních svalů. Něco v těle podle mě není na svém místě.

Offline Garfie
28609 příspěvků moje polička 01. června 2021 11:05

moora Ty ale ten hořčík je dost věda, abys ho brala správně. Nesmí se třeba kombinovat se zinkem, naopak vstřebávání napomáhá vápník, vitamín D a B6, tuším že po pár hodinách už vstřebatelnost prudce klesá. Je to taky komplikované, co se dávkování a množství týká...úplně si to nepamatuju, ale kdysi jsem to dost studovala, protože na nedostatek hořčíku trpím (taky křeče), kdysi jsem se léčila na latentní tetanii.