Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2021 13:48

Tulipe jo, ty děti to milují. A mě většina nepřijde nijak extra pitomá. Když jsem chodila s dvouletým synem na cvičení, už jsem měla mladšího. Takže vždycky na poslední chvíli, než jsem v šatně vše vyřešila a dovlekla tam korbičku s miminem, posílala jsem ho napřed do tělocvičny. Tím že se začínalo vždycky stejně, vůbec se nebál, vždycky už tam máchal těma rukama:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2021 13:49

Gatita doma děláme maximálně paci, paci a vařila myšička. To by mě vůbec nenapadlo.

Offline Gatita
8670 příspěvků moje polička 02. června 2021 14:10

Ach jo, k tem kurzum. Ja se tesila, ze zacnem chodit zase plavat, necekane to ted zas otevreli. ale jako doprovod potrebuju test. Byla jsem za celou pandemii 1x, a to ted v pondeli. Takze dnes jsem zjistila, ze mam na tyden vycerpano, myslela jsem, ze se muze chodit 1x za tech pozadovanych 72 hodin. Pcr do zitra nestihnu a zaplatit skoro jednou tolik za test jako za tu hodinu plavani se mi nechce. Ted se to ve mne pere, jestli podporovat laborku, nebo prispet krachu tech kurzu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2021 14:16

Gatita podle mě máš nárok na dva pcr a čtyři antigeny měsíčně, o rozestupu se už nemluvíJinak teda závidím, u nás otevřeli akorát volné plavání, což se mi moc nechce. Malý ve vodě hodinu nevydrží a navíc za tu cenu bych do normálního bazénu mohla jít třikrát

Na vedené lekce budu muset počkat do září, jestli nepřijde zase další lockdown. Takže teď budu platit další kurz, i když z toho předchozího ještě půlku nemáme vychozenou.

Offline Gatita
8670 příspěvků moje polička 02. června 2021 14:17

Evaeva no musi se tam zaskrtavat, ze jsi behem poslednich 7 dnu nebyla...jeste na to kouknu, ach jo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2021 14:21

Gatita to bylo dřív, ne? To bys do měsíce těch šest testů, na které máš nárok, nenarvala. Ale nevím, jsem zvědavá, co zjistíš.

Offline Gatita
8670 příspěvků moje polička 02. června 2021 14:25

Evaeva tak je to omezene i 1x za 7 dni, podle toho jejich rez.systemu. To kdybych vedela v pondeli, tak se na to vykaslu. To jsem zvedava, kolik lidi si to bude umet rozvrhnout a naplanovat, to ten bazen nejspis muzou zas zavrit.

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. června 2021 14:29

Gatita to je divne. Ja se rezervovala na Ag a zadny casovy limit tam nebyl. Nebo neptali se na to v rezervacnim formulari. 

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 02. června 2021 14:44

Jos Evaeva Gatita Antigen je teď jednou za sedm dní, PCR dvakrát měsíčně libovolně

Offline Gatita
8670 příspěvků moje polička 02. června 2021 14:49

Klara uz jsem to dohledala zde https://covid.gov.cz/situace/antigenni-testovani/informace-k-plosnemu-testovani-obyvatel-antigennimi-testy

Omlouvam se za castecny OT. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. června 2021 14:50

Klara Aha. Je pravda, ze jsem se rezervovala 31. na dnes, tak to bylo mozna jeste kapku jinak. Nicmene pro spoustu lidi to bude opet komplikace. 

Offline letfenixa
10929 příspěvků moje polička 02. června 2021 14:53

Syn je od pondelka v škôlke, lebo som chcela, aby si užil včerajšie MDD aspoň trochu, keďže ja som bola celý deň s otcom v Martine. Tak vyhral medailu a mali tunel strachu, ale vôbec sa nebál

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 02. června 2021 14:56

Jos Měnilo se to k prvnímu, ale v rezervačnim systému pro lidi to třeba nebude, ty dříve platný tři dny předtim taky systém místa kam chodím nehlídal ani neoznamoval, jenom tam člověk přišel a jim tam vyskočilo že to je moc brzo a že to pojišťovna neproplatí :)

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 02. června 2021 15:02

Gatita nechodíte plavat do Rehaklubu? Tam bych ráda začla chodit, snad budou mít za měsíc místo. Hrátky s batolátky mě děsí už podle názvu, abych pravdu řekla, ale kouknu na to. Studio Beyond se přejmenovalo, je to teď Můj pohyb a od září by tam mělo něco být... Jinak jsem v okolí nic nenašla. Pohyb dětem na Palmovce, ale vůbec nekomunikují. Já jsem na to dětský cvičení, nebo teda jakékoliv aktivity s dětmi dost náročná, všechno porovnávám se svými tábory a nesnesu, když je to jen napůl nebo to dělá někdo kdo není zapálený. To TLG vypadá dobře, i se to pak tváří víc jako pohybový kroužek než opakování "dobrý den, dobrý den" ( to není ani mezi písničkama pro mimina, uf), ale ta cena je přestřelená. Skoro stejně si já řeknu za den na táborech. Jsem konzerva, takže bych ideálně našla něco, kde budeme plynule pokračovat třeba následující 3,4 roky, ale to když si spočítám, kolik v tom zahučí peněz  No ještě to promyslím... 

Offline Akras
243 příspěvků moje polička 02. června 2021 15:10

MPLee ještě býval fajn Hloubětín (a slaná voda jako bonus), ale nevím, kdo to tam teď vede

Offline dzizisketa
9020 příspěvků moje polička 02. června 2021 15:12

MPLee

Já byla na ukázkové hodině v The Little Gym, když měl malý cca 9 měsíců, chvíli před covidem. Upřímně - prachy na to úplně nemáme, ale co jsem zažila na jiná cvičení v různých mateřských klubech, tak to zázemí, vybavení, přístup a taky jakási kvalita lektorů se nedá srovnat. Ty peníze za to asi stojí. Pro malá miminka je to třeba ještě jedno, ale u větších děti, tak od roka a půl, už to je podle mě ve prospěch TLG jednoznačně. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2021 15:40

Gatita aha. Takže antigen jednou týdně a mezi tím dva pcr měsíčně. To je teda divný, vlastně se ti nepodaří pokrýt celý měsíc, ne?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2021 15:44

dzizisketa syn už teď chodí sám, ale co jsem chodila s ním nebo teď, když měli online, byla jsem spokojená. Lektorka to má vystudované, děti miluje. Je schopná nám říct, co a proč s nimi dělá, co máme hlídat doma,... Vybavení je o trochu horší než v monkeys gym, ale mají vše, co potřebují, překážkovou dráhu, míče různých velikostí, kladiny, žebřiny, i různé samodomo hračky na jemnou motoriku. 

Offline Gatita
8670 příspěvků moje polička 02. června 2021 16:03

MPLee rehaklub je strasne fajn. Hezke prostredi, muzes sedet venku s kafem a koukat prosklenou stenou do bazenu, jak dite plave. I kdyz ty bys vlastne s malou plavala taky:) Muzu doporucit. Mam tedy zkusenost jen s plavanim vetsich deti, ktere je perfektni. Lektorka je vynikajici, syn je hodne bojacny, nikam chodit nechtel, na prvni hodine velky stres a plac, ale na treti lekci se vylozene tesil a s vodou se rychle szil. Proto ted resim, jestli mam prihodit jeste 350 za test, rada bych sla, chtela bych si ten kurz zas koupit, ale mam nejaky problem platit te laborce, fakt me to stve, ty neustale zmeny. Jako doted 3x ag test tydne zdarma, ale zrovna kdyz je to ted potreba a je kam jit, tak to tak nenapadne omezi, no mam svoji teorii. Ale to je spis do jineho vlakna, kam radsi ani nepisu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2021 16:08

Gatita a není možnost udělat si ten samodomo? Nevím, jak je to s bazénem, ale na cvičení ho mít mužů, akorát si ho musím udělat přímí před nimi.