Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 01. června 2021 20:56

Prosím vás máte někdo zkušenosti s miminím cvičením v Praze? Byla jsem dnes s malou na zkušební lekci v Rhe Little Gym. Moc se jí tam líbilo, hodinu se smála na ostatní děti a lidi, mě se vedení hodiny také líbilo, ale je mi jasné že je to spíš taková zábava pro mě. Nebo teda ona se baví, ale kdybych stejné opičky byla schopná na ni dělat doma, mělo by to stejný efekt. Jenže to nejsem. Jak jsem byla nadšená, že jsem našla nějakou aktivitu kam jí vezmou hned a ne až v září, tak jsem nezkoumala ceník. Když jsem po hodině zjistila, že cena je přes 400 korun na hodinu, hodně mi spadla brada. To se mi zdá jako hrozný úlet. Seženu v Praze něco dobrého za lepší cenu? Nebo tam někdo z vás chodil/ chodí a vyplatí se to?

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 01. června 2021 21:07

MPLee v rodinném centru v naší městské části je cvičení pro rodiče s dětmi za 60Kč. Ale nebyla jsem tam. Ty 400Kč se mi zdají fakt hodně, tolik stojí hodina fyzioterapie pro dítě.

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 01. června 2021 21:13

MPLee Za 400 kila bych nechodila, přesně jak píše INCOM1 to je cena fyzioterapie s příslušné odbornou osobou. Ani za hodinu plavání se tolik neplatí. Já hodila u nás na venkově, za 50,- Kč  vedla to fyzioterapeutka, teda pro dospělé, ale věděla si hodně rady a věnovala se nám i individuálně

Offline viktorka_od splavu
49418 příspěvků moje polička 01. června 2021 21:13

MPLee ber to jako socializaci se štěnětem (a určitě najdeš něco v místní sokolovně za těch 60,- efekt bude stejnej jen šatny možná budou smrdět jak za mýho dětství:-P

Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 01. června 2021 21:16

MPLee jojo, tam jsme malem zacali chodit tady u nas, ale pak jsem to rychle zasekla, ze za ty prachy fakt ne:D kamarádi si to desne chvalili, ze dite to hodne rozviji, ale ty nase opice si poradily i na zahrade... 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 01. června 2021 21:25

Karja V Praze se už před 10 lety za 30 minut plavání platilo přes 400

MPLee my jsme do TLG chodili, tehdy to bylo myslím úplně nové a syna to moc bavilo, nadšeně tam cvičil od mimina až do nástupu do školy. Nevím, jaká je dnes konkurence, co dalšího se nabízí, tehdy nabídka něčeho podobného pro takhle malé děti nebyla. Pak se dá ještě chodit do Sokola, ale to až se staršími dětmi :) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2021 21:36

MPLee koukni se na místní dům dětí. U nás mají cvičení od šesti měsíců, cvičení vedou odborní lektoři, cena okolo 60 korun za hodinu, platí se teda celé pololetí. Jediná nevýhoda je, že budeš muset počkat do září. Ještě je u nás Pohyb dětem, mají pobočky po celé Praze, hodina stojí, myslím, 120kč. Vyzkoušené to teda nemám, jestli mají hodiny přes léto nevím. Ještě mě napadá, že dětské cvičení je u nás ve fitku Olgy Šípkové, vede ho naše lektorka z DDM (za víc než dvojnásobek:)), možná je něco i u vás, to bývá i přes léto.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2021 21:37

Tulipe já v Praze platím 400 za plavání pořád, akorát jsme byli jen pětkrát:( Asi ty ceny tolik nevylítly.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 01. června 2021 22:04

viktorka_od splavu já za socializaci štěněte taky tvrdě cvakala v psí škole právě

Tulipe  mě se tam právě taky moc líbilo, uplně ji za rok nebo dva vidím jak si užívá překážkové dráhy a tak. Vybavení mají fakt pěkné a mohlo by to být taková obdoba sportovní gymnastiky pro nejmenší... Ale teď z toho ještě uplně rozum nemá, no. Nejblíž TLG je asi MonkeyGym, ale cena je dost podobná a tam mám navíc osobní problém s vedením, jim peníze dávat nechci

Evaeva INCOM1 Karja Já právě v okolí nic nenašla. Buď je to zrušené, nebo nejdřív od září. A ona je fakt akční už teď, nechce se mi čekat. Tak asi léto odchodíme tam a v září se podívám po něčem lidovějším. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2021 22:07

MPLee přes léto toho moc není, jak jsou lidi pryč, no. DDM mívají zápisy už teď, ať to případně neprošvihneš.

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 01. června 2021 22:11

MPLee Jj,teď před letem by si asi nic jiného nesehnala. Tak ať se jí tam dal líbí;-)

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 01. června 2021 22:11

MPLee Jj,teď před letem by si asi nic jiného nesehnala. Tak ať se jí tam dal líbí;-)

Offline Gatita
8670 příspěvků moje polička 02. června 2021 11:51

MPLee ja kdysi chodila do kd krakov na hratky s batolatky lenky sedmikrasky. Ale synovi se to myslim libilo a nemela bys to daleko. Ovsem prostredi stary kulturak a basnicky dobry den dobry den, to je ale krasny den. Nebylo to nijak drahe myslim. A pak v kobylisich byvalo yoga studio beyond, ale tam jsme byli jen na zkusebni lekci. To bylo snad uz od 4 mesicu. Bylo to v ramci moznosti hezke, ale ja to s tim miminem nejak nedavala. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2021 12:04

Gatita dobrý den, dobrý den, to je ale krásný den se se říká asi všude

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 02. června 2021 12:22

Gatita Evaeva ale vy jste nedavaly pozor,je to: "dobry den, dobry den, dneska mame krasny den" jedna lekce vanickovani a uz to nikdy nedostanu z hlavy

Offline Gatita
8670 příspěvků moje polička 02. června 2021 12:26

INCOM1 to se muze lisit podle kraju a nareci prece

Ne vazne, ja jsem na tyhle veci mimoradne tupa. Doma toho nejak nejsem schopna.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 02. června 2021 12:35

INCOM1 já si tyhle průpovídky z Yamaha školy, Helen Doron a plavání, pronášené ještě s patřičnou důraznou dikcí, pamatuji i po letech a občas jimi dnes už skoro třináctiletého syna trochu zlobím ale chápu, že pro ty maličké děti ty opakované, zautomatizované říkanky na těch akcích nějaký smysl mají 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 02. června 2021 12:51

Tulipe však jo, já to synovi i často říkám, on vždycky zbystří a usmívá se. Vymýšlím si i vlastní pokračování, ale jeho kvalita je ještě o level níž bych řekla. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 02. června 2021 12:54

Gatita no dobře dobře

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 02. června 2021 13:35

Já jsem pro říkanky všema deseti co nejčastěji. Ale tyhlety dobrý den, dobrý den, to je ale krásný den, u těch je mi nějak trapno to vůbec říkat