letfenixa fuha to je dosť, vy máte covid, že? Už vám to končí?
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas áno, Covid. Syn je už skoro zdravý, takže tento týždeň bol párkrát u našich alebo vonku s mužom. Ja mám PN a antibiotiká, takže som len doma.
Mrakoplas nemame televizi a navic potrebuju pracovat, a s nema je to fakt nerealne...
rasaNori no to ti verím, ja s nimi nedokážem robiť nič viac ako 5 minút vkuse, oni sa dokážu pohľadať aj pri tej telke, čo budú pozerať ![]()
Mrakoplas :D za pul hodiny je pujdu zahnat do postele.
Moje děti koukají na televizi, i když jsme zdraví. ![]()
Evaeva jdeme ve vašich stopách, dneska v noci a ráno měl syn horečku přes 39, blábolil úplně z cesty. Naštěstí už mu zabral Panadol, ty horký tělíčka jsou strašidelný. Kašel má příšernej.
Dneska pustíme asi televizi taky.
U nás kupodivu televize teď ani moc nefrčí. Oni ani moc nezlobí, ale už je toho prostě moc. Pořád plním nějaké požadavky typu mlíko, vysmrkat, a podobně a už nechci.
žluťásek hlavně, že mu zabírají léky. Kluci nakonec měli horečku jeden nebo dva dny, starší už je skoro v pořádku. Chudák mladší má úplně osypaný obličej, ale v puse ho to naštěstí tolik nebolí. Ať je K. brzy líp!
Ted debata u jidla...Mamko, ta voda je moc ledova. Jsi chtela studenou vodu. Jo chtela, ale trosku teplejsi
kdybych vedela ze je budu mit doma cely tyden, tak zadne krkonose pro muze:D
Moje jedno (!) dite kouká na televizi i když jsme zdraví a dokonce oba rodiče doma a ani nemáme nic na práci! A přebij to ![]()
MP Meri já jim zásadně pouštím televizi, když nemám nic na práci (mimo ty nemoci teda). Právě abych měla klid. Když mám práci, můžou počkat,pomoct nebo si jít po svých. S nimi se teda nekoukám, u nás pořád jede krtek a podobně, kvůli mladšímu.
Moje jedno (!) dite kouká na televizi i když jsme zdraví a dokonce oba rodiče doma a ani nemáme nic na práci! A přebij to
naše (jsou teda dvě no ) koukají na televizi skoro celou návštěvu u babičky, která neustále fňuká že se s nimi málo vidí a vůbec si je neužije
U nás byla ta horečka 39 jednodenní záležitost, druhy den byli oba doma, aby "odpocivali", takže jsem se z práce vrátila do skoro zdemolovane domácnosti
takže vyrazili další den plní nadšeni do skolky. Ovšem ten skolkovej sajrajt jsem od nich chytla já a fit teda nejsem ani omylem, jedu HO, včera jsem měla v práci šílený den a úplně mě to vystavilo. Už chci jaro a choroby všechny v peklech horoucich!!!
Ale proč sem lezu: nepamatujete si někdo, co se tak řeší na 3lete kontrole? Potřebuji to milackovi objasnit, aby věděl, co se bude dít a spolupracoval. Se starším byl muž, neb porodnice, a dopadlo to katastrofálně. Ten mi nic nepoví ![]()
MP Meri já jsem to nechtěla úplně konkretizovat. ![]()
Evaeva u nás je to vlastně podobně, i když k tomu dochází tak nějak samovolně - když něco dělám, obvykle za chvíli vocmrndávaj okolo, a nebo se chtějí přímo účastnit. Když čučím do mobilu nebo listuju katalogem z Hornbachu, nevšímají si mě a koukají na pohádku.
Nejhorší je vytáhnout laptop a chtít něco dělat do práce. To je mám do dvou minut na klíně oba, i kdyby ty postavičky zrovna lezly z obrazovky ven.
Pinot Noir no naši tiež ale nie tri hodiny vkuse ako dnes ![]()
Když mám práci, můžou počkat,pomoct nebo si jít po svých.
chybí mi tam možnost řvát a tahat z matky teplaky, pak upadnout a o něco se bouchnout nejlíp do hlavy???
rasaNori za mňa za spoločné jedlo precenuje. Mini porciu je hodinu, lebo keca a keca a keca a sermuje rukami. Najlepšie sa naje, keď je sám v kuchyni.
Potrefenáhusa Máme ty děti ze stejnýho těsta![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí