Gatita mozna lepsi kdyz zadnou nerekne. Starsi se ted u pediatry vytasila s Lisky to jsou potvory, lizaji si otvory... A hrde dodala ze to ji naucila babicka
sestra spadla smichy pod stul:D
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori starší si zas spieva "Korytnačka Kamila, z kofoly sa opila "
. Vraj to má od netere:))
Tak my jsme uz pres tyden v ozdravovně, hrozně jsem se předtím bala, ze to nevyjde. (Covid, strevni chripka, sef v praci nenadsen...) , ale vyslo to a jsme tu. Dcera ma asi 7 procedur denně, do sauny, morske lazne a virivky chodim s ni, to je super
A taky ma pribrat (to se myslim nepovede)
A je to tu super, vubec se mi nebude chtit odjet ( uz jen 5 dni a strida me babicka
)
Nejhorsi byl teda zacatek, dva dny me bolela hlava, nez jsem sehnala kafe
.
Tak snad jsem nic nezakrikla...
Mulen ty jo, to zní jako super dovolená:) Snad to dceři pomůže, užijte si to.
Evaeva diky :) Uzivame si to obě, dcera si navic prvni den nasla dve kamaradky, tak ani nema cas si styskat po domove. Jo je to bezva dovolena, dopoledne, kdyz maji skolu, jezdim po vyletech po okoli, nebo jdu behat... Rozhodne doporucuju!
Akorat to pocasi me sejri, ted bylo konečně dva dny teplo, ale zas se to ma zkazit![]()
Mulen :-D S tím katem mě to rozesmalo! Kdes ho nakonec sebrala? Já už mám i určite hodiny kdy ho musím mít a jakmile se vychýlím, tak je to blbý. Dneska mi to připadlo na nákup ve stavebninach;-(. Tak to je super no, škoda že tam nemůžeš pobyt déle, taky si to umím představit!
Karja cca 6 km v Letovicich. Naštěstí mam auto a mohla jsem tam zajet. Maji tady ty kapslovy automaty, sice mi moc nechtnaji, ale v nouzi... Asi uz mam taky zavislost
, ale teda vychylit se muzu i o den ![]()
Ja bych tu ten mesic byla hrozne rada, ale v praci po me chcou abych pracovala..![]()
Mulen Super, že vám to vyšlo a jste spokojené! Já to taky milovala, akorát okolnosti tý nemoci, no.
Kan to jo, jestli to u vas bylo neco vaznejsiho. Julinka nic vazneho nema, jen ty caste anginy, tak o to vic si to muzem uzit :)
Mulen blbá práce!![]()
Ale vis co, me ten synuv pristup zacina trochu strasit. Nevim, co je horsi, jestli ten postoj (nic me nezajima, nic se mi nelibi, nic se ucit nebudu), nebo to, ze si asi fakt nic nepamatuje. To je kazdy rok strasny porod, kdyz ma jit treba na Velikonoce koledovat.
Mulen ty časté anginy mě zaujaly, jak časté?
Já jen že krtek má skoro pořád zelenou nudli, tak jestli s tím mám pokaždé chodit k doktorce, aby měl dost záznamů ![]()
Sairon to jsem zvědavá, co se dozvíš, pač kvůli zelené nudli bychom letos v čekárně mohli klidně bydlet![]()
Gatita Hele třeba má jen odpor k organizovanému divadýlku. Co ho baví? že by se třeba naučil seznam aut/dinosaurů nebo něčeho takovýho, abys byla ohledně jeho paměti klidnější :o)
Gatita nauč ho nějakou srandovni nebo přisprostlou. To učení neodmítne ![]()
Gatita To kolejování jsme odpískali a já byla ráda, nenávidím Velikonoce v tomto duchu.
Karja Ja dneska kafe rano nestihla. A bylo to uplne strasny! Hlava me tresti jeste ted a to uz kafe piju ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí