Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 15:53

Viete, ako sú v receptov uvádzané časť prípravy? Tak teraz pečieme bananovu babovku,  lebo máme miliardu banánov,  ktoré nikto neje. Doba prípravy: 20 minút.  Skutočná: 50 minút.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:12

Kan tak syn koleduje rad, na Velikonoce se tesi, ma rad i ty holcici tradice - rad si nabarvi vajicka a tak.to mu upirat nechci. Koledovat chodit chce, jen by to nejradeji provadel mlcky;) DruI ja mam podezreni, ze ho to se*e. Kdysi jsme zkouseli chodit do Sokola, to bylo cire utrpeni - kolo kolo mlynsky, bublina se nafukuje atd. Nikdy tam neotevrel pusu a zapojovat se nechtel, vzdali jsme to, nemeli jsme to zapotrebi. Jenze ted uz je velky a asi po nem ted obcas bude nekdo nejakou performanci chtit, no. Zkratka mam tuseni, ze to nebude uplne bezbolestne.

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:17

Prosím vás ty prášky na nervy co tu jeden čas letely, funguje to i na nervy z řevu dětí? Já se z té malemale jednou zblázním, to jeji řvaní je hrozne hrozne hrozne. Dneska jsem byla půl dne pryč, stačila mi hodina a zas mě to dostalo, sbírám tady nervy po podlaze! 

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:23

Gatita Mně tvůj syn připomíná mého muže, on byl prej taky takový negativní dítě. A ta nechuť šaškovat s naučenou básničkou je zcela jeho styl.

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:24

Gatita Nech ho říct tu mikulášskou a řekni, že mikulášská je jeho nejoblíbenější, že má rád tu legendu o sv. Mikuláši! Víš co budeš se s tím doma peklovat, pro dvě minuty u zápisu? Vezmou ho i bez básničky! 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:25

Karja trezalku nedoporucuju. Navíc bude čím dál víc slunko

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:31
Reakce na Evaeva:

Nesnášela jsem to, ale kolikrát jsem prostě vařila se řvoucím dítětem u nohy. Já teda myslím, že to spadá pod to "něco si dělat", akorát to není to, co bych si představovala.

​Tohle je docela presny popis mych dnu

Mne jeste prijde, podobne jako jsi tu myslim taky nekolikrat psala, ze ted udelal strasny skok ve vsem s tim, jak se naucil chodit. V komunikaci, celkove vzajemne interakci, no a i v uvedomovani si sebe sama, toho, co chce, a tak, takze na jednu stranu mam pocit, ze se s nim da snaz domluvit, ale zaroven se zacal i hodne vztekat a projevovat svoji vuli. Ale celkove mi to ted prijde cely jednodussi, zacina to byt fakt partak

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:35

rasaNori no víš jaký tady frcely, já to měla i objednaný ale nevyzvedka jsem to....sakraprace. 

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:38

Gatita nekdy basnicku ani nechteji, ale mel by rict, jak se jmenuje a kde bydli.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:41

Gatita Tak jestli to má rád, tak bych ho nechala.

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:42

Karja kdyz zacne mala řvat, nejde udelat neco, co ji prekvapi a necha toho? Zacit zpivat nebo neco, co od tebe nema rada, jen beze slova odejit za dvere... neco! A ten řev je breceni nebo jeci nejaky slova? 

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:44

Kokoska Rve jenom. Ona vždycky rvala a teď má takový to období vzdoru tak se to zdvojnásobuje. Já většinou odejdu a nebo ji odešlu za dvere, to bych musela mít tak dvojku pod kůži abych to dala. Na nějaké zamluveni nebo legraci to moc nejde. To se chytne tak v desetině případů. 

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:50

Karja to jsi teda svata matka!

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:53

Karja moje mensi neni tak vyzivna, ale ted po tomhle tydnu uz ji mam tak nejak plne zuby. Dnes jsem ji dost prekvapila teda, kdyz rycela kvuli tomu ze nemuze dostat mliko, ze jsem ji popadla a odnesla do herny. To za chvili prisla uklidnena. Ja uz uvazuju spis nad spunty do usi:D

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 16:56

rasaNori To chce sambo nějaký sluchadla, že to prej viděl v Bungovi:-D. 

Kokoska No ono moc řešení není, ale já už právě na to reaguju hrozně podrážděne a to mě štve. Ji už nepredelam, musím počkat až přejde tohle období proto si myslím, že bych se sebou měla něco dělat já!

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 17:00

Karja ja myslim, ze matky jsou taky jenom lidi a vsechno ma svy meze. Tak si nic nevycitej, snad to obdobi brzo skonci.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 17:04

Karja Medunka je dobra na nervy, my tak resili i kdyz jsme meli nemocnyho Inkoustka (a pak o nej prisli)

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 17:12

Gatita nech ho říct tu mikulasskou, fakt. My bylo na zápisu v pondeli, tak jsem o víkendu opatrně nadhodila, ze tam po něm asi budou chtit basnicku nebo písničku, tak co by chtěl předvést. No, nadšeni žádné, nakonec teda něco ze skolky: kdo to klepe? Bílý pan, Mikuláš dnes přišel k nám (ehm, téma poznávas, ze?), tak říkám ok. Před školou jsme chvilku čekali na muže, říkám, povez mi tu basnicku, tak ji vystrihl, super. Jsme u zápisu, s mužem se krcime v  poslední pidilavici třídy, syn vepredu konverzuje. Načež: tak nám povez nějakou hezkou basnicku... ticho. Umíš nějakou? ... ticho ve skolce jste se určitě učili, viď? ... ticho. Třeba o jaru, o Velikonocích. ... ticho, synovy uši svítí rudě. Nakonec po nápovědě vystrihl prší, prší, jen se leje a šli jsme domu.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 17:14

A jinak díky za vyjádření k te kontrole, my máme u staršího ve všech kolonkach nelze určit, nespolupráce, výška velmi odhadem  tak toho bych se rada vyvarovala. 

rasaNori a lišky potvory jsou teda nejvíc

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 17:17

Solathis Jak často se to musí pít? Já ji dřív pila každý večer protože mi chutnala. Já myslím že to prožívání smutku a stresu z nemocného pejska je něco trochu jinýho než tohle kdy to dítě chceš dát sousedům přes plot a koupit si letenku na Bahamy. Ještěze nemám žádné peníze!