Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 19:55

Sairon nechci nejak prudit nebo delat internetovyho doktora, ale ty lokalni ATB, pokud je to Pamycon, jsou prej k nicemu. Psala to ORL doktorka, driv chodila na MP. Tak jen aby sis nemyslela, ze delate neco spatne, ale roztok k lecbe kozni infekce nakapanej do nosu nema vetsi ucinek nez placebo:)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 19:59

Pinot Noir několikrát se mu dělaly stěry a pokaždé tam měl přemnoženeho jednoho ze 2 druhů streptokoku. A z krve má málo železa (taky toho.moc nesní,  maso do něj cpu na sílu) a D,  a to asi v kombinaci že jako covidove mimino nepřišel do styku z žádnými viry až do doby než začala příšerka chodit do školky.  Jak byla.loni ve skupince, tak od tama nepřinesla nikdy nic. Podle imunolozky mu z krve testovala všechno co šlo, tak snad by na toho meningokoka přišli.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:02

711990 Já to vím jemu ten pamycon nikdy nezabral, nebo možná jednou jo, tak teď má tobradex, což je teda primárně do očí, ale přišlo mi lepší to zkusit, než do něj cpát celková.  Příšerka ten pamycon už 1x měla a reagovala na něj dobře (nebo se to sešlo, nevím) tak ho má teď znovu.  

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:05

Sairon no jasny, ja to vubec nechci nejak tlacit, jen me napadlo, ze to treba nevis:) ale jento fakt desny, ze chudak je porad nemocnej. Ja jsem na gymplu chytla od kluka, co byl bezpriznakovej prenasec zlatyho staflykokoka a trvalo to 2 roky a milion antibiotik, nez se to spravilo. Ale od ty doby snad uz dobry! 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:09

711990 on prý ten zlatý  je v populaci  hodně rozšířený,  v Brně a okolí ho má údajně skoro každý, ale většina lidí o něm ani neví.  Jsem zvědavá jestli se nám podaří se ho zbavit tady těmi ATB co teď máme. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:09

711990 schválně jsem se došla podívat, co měli předepsané kluci, jsou to bendovy kapky. ty u nich zabraly naopak úlně zázračně, jednou večer jsme je použili a třítýdenní rýma byla pryč. Já si teda myslím, že to byla náhoda, ale muž věří, že fakt kapky. Pamycon v nich není.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:15

Sairon tyjo tak to jsem nevedela. Ja jsem to mela hlavne v mandlich, porad zaniceny, takze neslo si nevsimnout:D

Evaeva haha ty dostal taky Tonda predepsany na ORL, zabraly skvele, nekapala jsem, jen lezely v lednici a rymy se zbavil!

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:20

Sairon ten tobradex mal aj syn, a po steroch ešte aj tak celkové antibiotiká.  Strašne ma to ubíja, tie skolkove choroby. Zas schudol a to pritom aj celkom jedol cez chorobu. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:23

Sairon Ty jo, snad na to nějak kápnete! Kámošky klučík rok a půl starý je taky na hromadě celou zimu;-(

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:27

Sairon Ja mela zlateho stafylokoka a chronicke zanety krcnich mandli, kdyz mi bylo 19. Pres rok jsem porad brala nejake ATB spreje a vubec to nepomahalo. Mandle samy cep. Nakonec mi mandle vzali, coz byl pred temi 25 lety fakt prisernej zazitek. Jeste jsem mela autovakcinu z toho stafylokoka, a od te doby dobry. Ale je to uz vecnost, no.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:30

711990 takže jsou evidentně kouzelnýAle teď to nějak nefunguje, pořád je mám v lednici, a nic - O. má pěkně žlutou rýmu asi spojenou s tou ruka-noha-pusa. Na ORL jdeme příští týden, měli jsme tam být už před dvěma a půl roky, tak jsem zvědavá, co nám řeknou.

Online DruI
5592 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:31

Karja Já chodím se synem na miminí cvičení a naše lektorka zastává názor, že všechny tyhle vztekavé problémy se vyřeší, když se uklidní matka. Ona je to teda do značné míry pravda, ale holt nejsem zenových mistr, abych se vždycky udržela v klidu vedle vřískajícího dítěte. A že ta naše má taky slušnou hlasitost :)

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:36

Evaeva tyjo to je des, tyhle nemoci:( 

Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:43

Já jsem po propuštění vyfasovala takový ranec léků a injekcí, že se mi to skoro nevešlo do tašky. A musela jsem si na to nařídit budík.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:46

711990 no, už jsem z toho vyčerpaná, ale vlastně o nic nejde, akorát rýmy, případně trochu komplikovanější rýmy, a teď teda tohle. Na to ORL jsem chtěla na normální kontrolu kvůli mandlím a oni mě objednali hned za týden, z toho jsem byla dost v šoku, doufám, že už bude syn celkem v pořádku a nebudeme tam muset za pár týdnů znovu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:47

dzizisketa ach jo! Doufám, že to brzo bude jen blbá vzpomínka.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:51

DruI Prosím, ať přijede paní k nám:-D. Já teda bych řekla že jsem fakt klidná, i to o mne moje rodina říká, i sambo říká že jsem měla a mám být na tu druhou dceru přísnější. Protože já z velké většiny to její řvaní ignoruji nebo ji řeknu něco jakože se nerve a přecházím to, nebo ji pochovam na uklidneni. To až teď jak je větší a já vím, že mi rozumí a kolikrát se mnou takhle cvičí, tak to mě fakt dokáže leckdy vytočit! Ale většinou, když to rupne, tak odešlu ji nebo sebe do pokoje a svoje frustrace si řeším sama. Podle me je to nějaká kombinace dětské hysterie, hlasové výraznosti, nevhodné sourozenecké konstelace a teď především i takovýho cvičení s matkou! Rozhodně ne moji neklidnosti. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:52

dzizisketa Snad se brzo zotavis. Jak to doma zvládáte? Asi máš co dělat sama se sebou natož s dětmi, nechci si to moc ani představovat. 

Online DruI
5592 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 20:59

Karja No hele, já se rozesmála, když to řekla poprvé. Ale teď už se držím a nekomentuju to ;o) Já si myslím, že je to řvaní prostě povahou.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 21:01

DruI Jj ano, povaha plus další faktory. Když na ni mám čas a jsem tu s ní sama tak je taky docela v pohodě, ale jak do toho ještě vstoupí velkamala tak je tam nějaká rivalita, žárlivost, postuchovani....atd. No bože ještěze nikoho takovýho nevídané! Teda jedna kamarádka byla názoru spokojená matka, spokojené dítě, ale dost se jí ty její děti rozbily:-D