Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 17:18

Pinot Noir prosím te, Teď to tu opakovaně zminujes, ze jsi nešťastná z Vikiho mír, on ti nějak vypadává z těch skvělých tabulek? Ja ze si pamatuju, jak jsme tu před par lety řešili toho mého a Risu, jaké to jsou žížaly, tak podruhé to mas ještě horší? To je mi fakt moc líto  moc preju, ať ti dr. Tlaskal nějak pomůže/poradi. A to jméno je proste dokonale

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2022 17:19

Karja mně taky funguje i meduňka a pak (trochu nepopulární) jóga, stačí dva pozdravy slunci. Ale ta u tebe vzhledem sambovým zvykům asi nezafunguje

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2022 17:22

Myrtila jojo, tou chůzí u nás skončilo to nejpekelnější období, mentální pokrok byl značný. Řvou samozřejmě pořád, ale je to jiné. Léto si určitě užiješ.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2022 17:23

Karja ta meduňka funguje okamžitě, ale nevím, jak na to, co popisuješ. Já jí pila na začátku kovidu a teď té války.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 17:56

Malenge má 95 cm a 12,3 kg. Ríša to měl ve třech letech podobně, byl trochu menší. Míry by mě ale až tak netrápily, horší je ten nedostatek jakýchkoliv živin. 

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 18:06

Karja my máme tie Bachove esencie. Ale to mám na stres z mojej mamy skôr.  Syna vydržím.  A vôbec nepoznám,  že dieťa sa osamote ukľudni v inej izbe. Chce revat prituleny na mne, keď ja by som ho pretrhla. 

Gatita veľmi opatrne som povedala, že sa pôjdeme ukázať do školy a asi tam budú chcieť nejakú básničku alebo pesničku.  Tak povedal, že veď jeho obľúbenú Roľnicky,  rolnicky.  Akože ja rovno odpadnem, ak povie vôbec 1 slovo.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 18:10

Karja já byla za poslední tři dny v lékárně 2x pro celková ATB pro mě a pro muže,  2x pamycon pro děti.  Pri druhé návštěvě jsem radši do košíku přihodila i CBD kapkytak pak dám vědět jestli fungují.  Ale píšou že účinek za 2 týdny, tak nevím jestli to už nebude pozdě. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2022 18:11

Sairon ježíš, co u vás řádí?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2022 18:13

Koupila jsem synovi nějaké pracovní listy v pdf na Abyto.cz, možná se to bude některým zdejším marodům hodit.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 18:26

Evaeva no pořád to stejné,  co už září, ale po opakovaných stěrech a odberech nás všech už aspoň mám představu mechanismu.  Příšerka nebo muž přinesou nějakou virozu z kolektivu ,  kterou zvládnou vicemene s rýmou a trochou kašle.  Pam to chytneme já a krtek,  což nás oslabí (on asi slabší kus, já beru imunosupresiva) a buď se nám přemnoží nějaké bakterie které tam bydlí běžně, nebo asi muž je přenašeč zlatého stafylokoka,takže nás to sejme výrazně hůř. My se prelecime ATB a za dva týdny si tuto show zopakujeme znovu

Takže teď máme ATB všichni zaráz, každý cílený na tu jeho zoo co má v krku a nose a uvidíme jestli to k něčemu bude.  

Mimo jiné měli teď děcka na stěrech přemnožené pneumokoky, proti kterým jsou očkování. 

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 18:33

Karja a nemohla bys tu medunku dat vypit maly a pro jistotu ji v tom vykoupat? Sobe nalej neco lepsiho

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2022 18:41

Sairon aha, no ta  častá atb to je blbé! Ale tak možná ti za dva roky vyjde ta dovolená, co MulenSnad už bude brzy hezky a dáte se dokupy.

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 18:41

Sairon no mam pocit, ze co dva mesice jedna, stacilo by? Z jedne z mnoha se teda vyklubal covid a ze druhe nestovice.

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 18:46

Sairon paneboze,  nech vám to pomôže!

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 19:13

Mulen Jo stačilo on teda nemá asi vysloveně anginy, ale za poslední rok měl 4 x celková a 5x lokální ATB

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 19:16

Sairon no vidíš, možná by to stacilo. Do me hucela pořád kolegyně,proč nejedem do lázní a bac, neubehly ani dva roky a jsme tam!

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 19:21

Sairon uf, a zjistilo se vždycky, oč jde? Ríša měl takhle opakovaně ATB a různé "virózy" a nakonec se z toho vyklubala mononukleóza.

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 19:35

letfenixa Tak to víš že by nejradši rvala u mě, ale to se skutečně nedá vydržet. Takže už chape, že když ji máma vykáže tak musí odejít:-D Ne že by se tam moc uklidila, většinou se uklidinim já. Velkamala se vedle už teda uklidní, ale ona je starší, ta se to tak jako naučila. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 19:44

Pinot Noir díky za odpověď, ty míry jsou v pohodě, nás starší tohle ve 3 letech neměl. Ale ta strava, podle toho, co píšeš, tak ta by mne nervovala taky. Držím pěsti, snad v tom Motole na něco přijdete.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 19:47

Sairon teda , snad vám to všeobecne rodinné preleceni pomůže, tohle je děs běs!