Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 08:03

Jeste sem hodim chlubenicko  dcera ma dnes oslavu ve skolce, loni mely mechove muffiny velky uspech, tak letos jsme se domluvily na dortu. Vyfoceny je uz v krabici, aby prezil cestu do skolky 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 08:09

Naše dite při těch probuzenich rve jenom když to ještě není na vstavani, takže v noci vzdycky, jakmile brečí, vim, ze má cenu ještě uspavat, jakmile začne házet cukrbliky a usmevy, je to na vstavani

platí to i v poledne 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 08:10

mnum teda ten je

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 08:13

MPLee No ony to vůbec buď neznají, že se to ji, některý ty sušenky, prostě to nikdy neviděly a nebo teda akceptují že to mají ty starší děti, nebo se to dává jíst na navsteve. Ale jako taky to není úplně tiptop. Jako jednou jsem jim koupila v obchodě lízátko (dřív jen na výletech a za doktorku) a ony teď dobře vědí v jakém obchodě to bylo a tam ho vždycky poptávají, přesně to jedno konkrétní v tom konkrétním obchodě:-D. A velkymaly to vysvětlíš, ale malamala to jako ji to člověk radši koupi, ale ta jí fakt hodně moc, té se to v tom množství ztrati. Já je spíš chci učit, že to není běžne jídlo jen tak na svačinu, zas třeba ochucené jogurty jim dávám (sambo by to zakázal, když má extra prudící období dostaneme se k tématu termix:-D:-D:-D). Ale ony by jinak fakt sežraly třeba dva pytlíky bonbónů to je hrozný na návštěvách, já jsem vždycky za prudice co schovává ten pytlík, ale takový to, když to děti znají tak to nejedí neuznávám. Já taky znám čokoládu a to abych nesezrala dvě tabulky najednou mi zabrání jen velký zapojení racionality a to děti asi nemaj:-D 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 08:25

Karja ale to, že děti, které to neznají, jsou pak jak v transu, když se k tomu dostanou, skoro vždycky platí

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 08:27

mnum Krásnej dort, to zdobení se k mechovýmu skvěle hodí. Hned bych si dala.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 08:32

mnum ju, ten je 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2022 08:35

mnum že je to nervy drásající, to je jasné. Já nevím, kolik je těch záchvatů u vás. U nás je to celkem s mírou, starší vybuchne tak jednou denně, mladší samozřejmě víckrát. Brečet vydrží někdy i třeba půl hodiny. Zvládám to podle toho, jakou mám zrovna náladu, no. Ale ještě jsem nepřišla na to, jak se tomu vyhnout.

Dort je parádní! Malá chodí do lesní školky, že? Takže stylový dort.

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 08:47

Pinot Noir Jo to jo, všeho s mírou, na návštěvách a když jim to někdo dá, tak to jim nezakazuji. Ale doma to prostě nemáme, zas když jdeme na nákup, vždycky si z toho obchodu něco co je v normě přitáhnou. Ale nevidím důvod proč jim třeba po obědě dávat gumový medvídky nebo na svačinu brumika když snědí namazany rohlik. Navíc my jak bydlíme s našima, to si občas něco uloupej nějakou dědovu minerálku, ségry to taky doma tolik neresej, kamarádky 90procent taky ne, kdybych je nedržela v normě já, tam jsou úplně mimo nějaký mantinely v tomhletom prostředí. 

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 09:29

mnum Ten je nádhernej!!!

Jinak pochopitelně ta teorie o klidu je naprosto správná, jen špatně uchopená-když je klidný dítě, je klidná i matka!  Naopak to vázne....

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 09:54

Dekuji vsem za pochvalu dortu

Evaeva tak kdyby mi breceli jednou, nebo neolikrat denne, tak si tady nestezuji. Jsou u nas dny, kdy se rve treba cele dopoledne, kazdy pozadavek nebo zakaz je provazeny pulhodinovym placem a mezi placi jsou treba jen 10- minutove pauzy nez prijde duvod na dalsi. No nic, jednou z toho vyrostou

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 10:14

mnum abychom to přežily...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2022 10:20

mnum no, je to blbý. Mě to vadí hlavně u toho staršího, sice to bývá jednou dvakrát denně, ale on řve fakt děsně a dlouho. Ale hlavně, když se uklidní, tak se obvykle celkem snadno domluvíme k oboustranné spokojenostiU mladšího tak nějak beru, že mu jsou teprve dva.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 10:40

rasaNori tak nejak. Mam dost spatne obdobi a pocit ze se neco musi stat, zlepsit, abych se nezblaznila

Online letfenixa
10904 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 11:08

mnum krásna torta!

Online letfenixa
10904 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 11:09

Náš syn sa s plačom budil určite do 5 rokov, ale teda to uz nie vždy.  A teraz, keď sa aj zobudí bez plaču,  ale muž si dovolí napr odostriet žalúzie,  tak hneď hysterci. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 12:31

U nás už nejako hysterické obdobie prešlo, už je to len v prípadoch keď je extra nevyspatá, zato začalo obdobie vyhrážania sa. Včera už dlho pozerala na telku, tak sme sa dohodli, že keď skončí to, čo má rozpozerané, vypíname. No lenže to skončilo asi tak dve minúty na to, a jej to nestačilo. Telku som vypla aj tak, a Alica spustila: Ak mi nedovolíš ešte rozprávku, tak ťa zabijem, zavolám na teba policajtov, budem ti nadávať a budem celý deň plakať. A to nechceš mami, že? 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 12:33

betsey my mame aktualne já si to stejne vezmu, udelam, dosad libovolne...taky pekne. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 12:41

betsey haha to je drsny teda

rasaNori u nas je ted popularni, kdyz neco zakazu, tak nasadi vyraz "coze ty jsi rikala ze neco nesmim? tak koukej". A s timhle vyrazem v obliceji to udela...takze treba v pondeli jsem mu rekla, hele, asi ti upadla hranolka, ty se jedej, nehazou se na zem....a on nabral hrst a pomalu ji hodil na zem. Denne je to tak milionkrat. Nici nabytek, kope do nas, fackuje nas....(a i presto je mi lito ze pujde do skolky, haha).

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 08. dubna 2022 12:45