711990 no ona o tú rozprávku asi moc stála, bolo to nové, to wolfoo (zdravím Karja ) inak si vystačí len s vydieračkami typu budem celý dej plakať, alebo budem smutná, prípadne už nikdy sa s tebou nebudem kamarátiť ![]()
Vše o těhotenství a dětech
711990 Naše to taky říkala ještě před školkou. Myslím že to měla trochu od bratranců, trochu z televize.
betsey nebudu s tebou kamarád máme doma taky.
A taky hrozně "zlý" pohled (mám co dělat, abych se nesmála) a ponuré "to máš za to!", což je srandovní, protože nic neudělá, žádné "to", jenom to konstatování. ![]()
betsey jj nie si moja kamarátka, odstahujem sa do Chalúpky dedka Vecernicka, si zla a ja ta vyhodím atď.je aj u nás. Ale nie po vypnutí vecernicka, to už pochopil, že máme dohodu a tie sa dodrziavaju a normálne začal aj ďakovať za rozprávku
. Teraz po rozprávke výstraja len mladší, kope, vyplazuje jazyk,kričí ![]()
Starší syn nám taky vyhrožuje. Udělám to, jen když mi dáš xxx a podobně. Vytáčí mě to dost. teď si ještě začal zacpávat uši, když mu něco vytýkám a prý neslyším tě!
myslela jsem, že má naše dítě období dávání věcí do pusy už dávno za sebou, ale teď to teda rozjela ve velkým
kámen, kus klacku, nějakej kus ulomenýho plastu, co našla na zahradě, koruna, co našla v kuchyni pod stolem....tyjo, doufám, že jí třeba rostou pětky a brzo to přejde, je to dost otravný, nedělala to moc ani jako mimino
a ještě to strčí do pusy a rychle utíká!!!
Potrefenáhusa kdopak si tu stezoval, ze to dite ne a ne chodit? ![]()
Kokoska myslím, že lezoucí dítě tohle všechno taky dokáže najít.
Mladší je taky šílený ochutnávač, ale teď už se naštěstí převážně zaměřuje na jídlo.
Potrefenáhusa
aha, no náš se zdrhat nesnaží, bleskurychle nahradil klacek vajglem a tak![]()
711990 já ti s tou školkou rozumím. Mně to taky přijde najednou hodně tam to dítě dávat každý den na x hodin. Není nějaká šance, že bys začala pracovat jen třeba na dvě tři dopoledne?
Evaeva uvidim, jak se domluvime v praci, ale myslim ze pod pul uvazek to nepujde. Ale uz jsem s tim smirena, prihlasky mame vyplneny, potvrzeny od doktora a snad ho vezmou:D
Evaeva myslela jsem spis ten utěk s ulapenou veci, ma vic casu neco spolknout.
Potrefenáhusa ta vyrostla! Je moc hezka a ty vlasky!
711990 jo, chápu. Vstupuje do toho x faktorů. Snad tam bude spokojený, to se to odloučení taky líp snáší. Ono to nějak půjde, třeba budeš moct část práce zvládnout z domova.
Teď jsi mi připomněla, jak jsem se ptala asi ročního syna na hřišti: co to máš v puse? A začal z pusy vypouštět bahno z písku, ale hrozně toho bylo.
Jako nechápu, vždyť to musí být hroznej hnus.
Evaeva moje prace byla skoro 100% home office i ored covidem, takze s tim i docela pocitam. Verim, ze to pujde, jinak to stejne nejde:)
711990 tak to bude dobrý! Uděláte si třeba jeden společný den a ty to dohoníš jindy (čti každý druhý týden bude doma kvůli rýmě
) Ono to sice uteče, ale je to za dlouho, Tonda ještě hodně vyroste.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí