Pinot Noir starší syn spoustu věcí dělat úplně odmítá, ale zrovna doprava vůbec problém nebyl. Nastoupil, vystoupil, jezdící schody zvládal, zastavil před přechodem,... Ale když po něm chci, aby si utřel zadek, spustí hysterák
tyhle věci bude mladší umět dřív než on.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Přepíčenost si nepamatuju, škoda
Je fakt, ze já měla pocit, že vedu staršího obecně k samostatnosti (aby si uklizel po sobě nádobí do myčky třeba, natočil si sám vodu atd.), ale ted jakoby vidím, ze tam byly ještě rezervy, ze ted jak musí, zvládne toho ještě mnohem víc. A za ruku se teda vodí pořád, on to má hrozne rád
I když mě už parkrat napadlo, ze je na to asi velkej.
MP Meri Ve městě jak když najdeš. Já jsem taky ráda, když to holky preferují ještě.
MP Meri já, jak mám ty dva kousky, tak vidím, že to není jen o vedení k samostatnosti. U starší část věcí dělat nechce, protože to ještě neumí dobře (myslí si, že neumí) u dalších věcí si radši počká. Mladší je úplně jiný, on to zkusí a uvidí se, jestli to vyjde a místo čekání si ten džus radši nalije
Ale v jiných věcech je oproti staršímu v jeho věku celkem marný, to je pravda.
MP Meri mladšího taky budu vodit za ruku, jak bude chtít dlouho. Když můžu a on chce... Na to ještě nejsou velcí. ![]()
Karja keď on mal v lete tú Yersiniu z otvoreného termixu v kaziacej sa chladničke ![]()
MP Meri Pinot Noir za ruku bych klidně vodila i teď, přestali jsme s mladší až někdy kolem osmi, ale ta byla dost kontaktní. I teď se občas zapomene a chvíli se nechá. To ani není o věku, s mužem taky chodíme za ruce.
Pinot Noir starší se za ruku nechal vodit až ve čtyřech. Přesně je teď vidět, že mě chytá, když je rád, že tam jsem ![]()
letfenixa nemáš alespoň Enterol? dala bych mu klidně dva.
Nebo uhlí.
letfenixa No to je teda pakárna! No tak jedině se snažit to něčím zachránit jak píse continuity, ale nic mě nenapadá teda.
Pinot Noir starší syn spoustu věcí dělat úplně odmítá, ale zrovna doprava vůbec problém nebyl. Nastoupil, vystoupil, jezdící schody zvládal, zastavil před přechodem,... Ale když po něm chci, aby si utřel zadek, spustí hysterák
tyhle věci bude mladší umět dřív než on.
dcera ve školce oznámila, že si zadek sama utirat nebude, protože je to fuj. Takže jí ho pořád ještě utírají. Jí se teda i z toho vlastního smradu často navaluje tak, že chybí jen málo, aby se pozvracela. ![]()
Tabea on je jiný případ, jeho to dílem nezajímá, dílem je potřeba, aby se k novým věcem rozhodl sám. Ale ve školce by v životě nekakal ![]()
Tabea on je jiný případ, jeho to dílem nezajímá, dílem je potřeba, aby se k novým věcem rozhodl sám. Ale ve školce by v životě nekakal
Ríša je úplně stejný.
Evaeva ona je tam celý den, tak občas holt musí.
MP Meri uspavam stejně, ale starší to zatím teda nestaci, ona toho kontaktu potřebuje víc
Ale rozdelili jsme si je a teď to docela dobře funguje
Dcera si fixou vytvorila na nart hustou kerku. Napis: PEPA SELE MÁMA ![]()
MP Meri když jdu po městě s dvanáctiletým, tak mu občas tu ruku chytnu i teď. Ale on je fakt rozdíl mezi vidláky z vesnice a městskýma dětma, ti naši město pořád moc neumí a to si troufám říct, že jich navštívili už dost.
Luna
A nespletla si písmenka? L za R a poslední A za U ?
Já se taky snažím vést dceru k samostatnosti, ale ona je dost houževnatá a odporuje![]()
brrr to je fakt s těmi městskými detmi. moje starší dnes spletlo odjezd na skautskou vypravu na druhé straně Prahy s dvěma přestupy. nikdy tam nebyla, ani v těch končinách. Jsem se akorát zeptala, jestli má nabitý telefon a jela.
Mladší by to nedala určitě, ale ona je přesně to nesamostatné dítě. Ona se musí přemlouvat i na cestu do sámošky, kde si chce koupit čokoládu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY