Kan R jeste nemeli, to prijde![]()
Vše o těhotenství a dětech
monis já pocity, že mi děti najednou zestárnou v průběhu dne, mám celkem pravidelně. ono to tak je a ani nemusí být 14 dní na táboře.
continuity Mě tuhle překvapil starší,nemohl v Opavě trefit místo srazu a místo, aby se podíval do mobilu, tak se někoho zeptal.
monis Jo, taky si to pamatuju. Šla jsem do porodnice, byl to malej klouček (2r5m), vylezlo mimino a klouček mi přišel velkej a starej.
monis mne nepřijde "stará", ale strašně velká vzrůstem, od ty doby jak petilety dite
monis mne nepřijde "stará", ale je strašně velká vzrůstem, od ty doby jak petilety dite
Přesně! V první půlce března byl Rostíček malý chlapeček s roztomilýma nožičkama, v dubnu kde vzal takové dlouhé haksny s obrovskými chodidly?
Jakoze najednou vnímám, ze už začíná mít vytáhlý dětský neoplacany tělo, ne už mimino-batole
Ale je pravda, ze ten moment, kdy se ke mne v porodnici rozběhla po 5 dnech (nechodila na navstevy) - byl takovej sokovanej, je hele, to je moje dite?!
Pro mě byla i výzva tu starší pořád chápat jako malé dítě a neklást na ní nároky neúměrně věku, protože ve srovnání s tím novorozencem to strašně svádělo.
Teď co je ve školce ale doopravdy skokově vyspěla a je najednou hrozně holčičí. Dřív byla takový tomboy a teď chce hrozně sukýnky a nedávno jsem jí nachytala s mojí rtěnkou![]()
brrr no tak vyřešil to. Je jedno jak.
Já se vždy bavím, když se mě ptá dospely clovek a já vytáhnu telefon a hledám na mapě. Množí se zároveň ti, kteří na otázku: co by tam mělo být? nechtějí odpovědět.
continuityMě právě překvapilo,že šel dobrovolně do té interakce s cizím člověkem, ač docela introvert.
Tabea on to dokáže vydržet. Jednou prý ráno před školkou prohlásil, že potřebuje kakat a tudíž se jde domů
Muž mu to nějak rozmluvil, zrovna tam ten den spal, ale na záchod šel až doma. Ty společné záchody a nedostatek času mu fakt nevyhovují.
monis zas lepší, když se namaluje rtěnkou než lihovým fixem.... ![]()
Evaeva Ríša ve školce taky nikdy, a je tam denně 8 - 17.
Pinot Noir aspoň nemusím nosit toaleťáky![]()
![]()
continuity nič také ani nezje ![]()
To už sa dej vôľa božia, už ma to hrozne rozculenie prešlo ![]()
letfenixa enterol můžeš vysypat třeba do lžičky se šťávou, tak to dávám klukům.
MP Meri Pinot Noir Můj syn se se mnou někdy chodí za ruku pořád a bude mu za chvíli 11.
Ale jako sám od sebe, ne že bych ho chytala já. Prostě je vidět, že to má rád.
Lukasko chodí zásadne za ruku a je to vec, že si neviem predstaviť, že raz nebude chcieť ![]()
A zvažujem či na mall.sk nakúpiť topánky do foroty ![]()
Ja s tema malyma chodim za ruku moc rada, ta mala tlapka v dlani je bozi. Jen ten sedmilety uz se cuka, ze uz je velkej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY