Vše o těhotenství a dětech
continuity ja si promyslim nakup kazde blbosti, az si nekdy rikam, ze to je extrem, takhle to resit. Ale vlastne to mam presne jako ty, i formu na dort jsem rozmyslela:) Nebo ty ruzne sportovni pomucky, kdyz vezmu treba jen obycejne plavani (deti) ruzne vesty, pasy, zizaly...ono je to hrozne dostupne, v dekaci za par korun, ale co pak s tim. A casto se to da na bazenech vypujcit. Bohuzel, lidi maji asi pocit, ze toho doma mame malo, a hrnou nam sem kramy po kubikach. Ruzne reklamni predmety, co kdo v sirem pribuzenstvu dostal. Ted na Vanoce byla uroda, v predsini mam asi tri tasky + ten nafukovaci tucnak z xxxlutzu, o kterem jsem tu uz psala.
Prosím poraďte, kde se zitra v poledne najíst na trase hlavní nádraží - Kalich. S dětmi a musí to odsypat, přijede příbuzenstvo vlakem před 12 a představení začíná 13:30. Dekuji!
Malenge mekáč? ![]()
Ale byla bys za maminku roku ![]()
Malenge jasnej McDonald! Ríša byl dnes s tátou v kině, pak šli do McDonalda, nejlepší sobota, říkal. ![]()
Pinot Noir jj syn kamarádky,dnes už třicátník, říkával nejlepší řízek umí v MC Donaldu a potom maminka
.my tam s dětma chodili na narozeninový oběd až někdy v deseti se syn zeptal, jestli můžeme jít do nějaké normální restaurace
žluťásek jo, ten mě taky napadl ![]()
Pinot Noir jako za mne klidne
ale nevím, jak by to zvládla tchyně a ostatní... no uvidime.
Malenge jako hodina na oběd, hlavně pokud vás bude víc, je opravdu málo. Ještě mě napadlo zavolat tam předem, udělat rezervaci a rovnou vybrat i jídlo, aby na vás čekali.
Gatita ak ten tučniak hľadá dom9v, hlásime sa
letfenixa jasne, poslu Ti SZ.
Nechcel by niekto Toto? Mam to v ciernej, vnutro je tusim bordo. Za postovne. Ja som to dostala, vyuzila par krat, je to dost velke. Ale do prirody posluzilo.
Lukasko nestráca veci, máme teda mínus 1 fľaša na pitie, to vôbec neviem, kde sme o ňu prišli, ale teraz stratil rukavicu zo softshellu s barancekom, nemal ich ani mesiac
už mu nič nové nekúpim, len sekac ![]()
Malenge Dhaba Beas ve Vodičkový.
letfenixa
syn ztratil softechellové rukavice zrovna včera. Ten druhý už má taky jednu ztracenou, ale u něj to je můj vroubek![]()
MP Meri na tu jsem zapomněla, diky za připomenutí!
Malenge ve Vodickove je i Pasta Krusta. Nebyla jsem tam roky, testoviny tam delaji na pockani.
MP Meri beas dhaba je i ve Vodičkovy?! Jaktoze nevim, moje nejoblíbenější jídelna :)
žluťásek Jj, v Lucerně, dokonce dvoupatrová
A tahle taky byla poslední, kterou jsem v centru objevila.
Z neznámych dôvodov Lukasko už dvakrát okomentoval nejakú činnosť mu zverenu , že je to dievčenská práca
zo škôlky to nemá, nebol tam už dlllho (Ale v pondelok ide). Jedno bolo zametanie balkona, ale umývanie to už nebolo, to má rád a druhé si ani nespomeniem. Vadí mi to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY