letfenixa Jo, tohle na mě jednou zkusil poloviční syn, ale bylo mu tak cca 14/15, v kempu se takhle ofrňoval nad umýváním nádobí. Velmi důrazně jsem mu vysvětlila, že tento pojem už nechci v našem karavanu slyšet!
Mimochodem, tehdy to nádobí prý umýval proprvé v životě.
Vše o těhotenství a dětech
Garfievôbec tomu nerozumiem, kde na to prišiel, keďže aj muž, aj môj otec, aj môj brat normálne vykonávajú aj ženské práce.
Kdyz se nad tim zamyslim, deti neztratily snad nikdy nic. Ale to je tim, ze nekupuju nijak drahe cepice ani lahvicky na piti. Dokonce nerozbily nikdy ani manzeluv telefon, ktery si berou s litaji s nim po dome se zapnutou kamerou. Zato ja upustila svuj vlastni novy mobil hned prvni mesic na silnici a mam praskly displej. Nemusim ani rikat, ze ten stary mobil mi vydrzel skoro 5 let a nemel ani skrabnuti![]()
Nemáte někdo pro děti softshellové bundy Unuo? Jak to sedí? Já nevím, jestli to oni na produktovky neumí fotit, ale na těch dětech to tak divně visí, jak kdyby to bylo střihově takové nedodělané.
Karja jejich střihy kalhot i bund jsou spíš širší, takové volnější, nijak projmuté. Na štíhlých dětech to spíš visí. Ale na baculatych batolatech a starších dětech, co nejsou úplné žížalky, myslím sedí docela fajn.
My tu bundu nemáme, ale pár dětí ze školky jo. Není to úplně módní střih, ale zdá se mi to funkční a praktické, že pod to v poho dáš i silnější mikinu a děti to nijak netísní.
Karja my máme a visí i na baculatym batoleti. Ale nestala moc
Potrefenáhusa Tak je fakt, že husička to má trochu větší, jak koukám na ty rukávky, pak jí to bude sedět bych řekla dobře.
žluťásek Jj, přesně takový jsem měla z těch produktovek pocit, na těch větších školních dětech to pak vypadalo hodně nesedící. Nechám to ještě konovi, ted jsou ve sleve, není ale tak výrazná abych to nekoupila pak později. Mně přišla ted parádni softshelka reima, jenže ono to nemá kapsy, to mě teda absolutně nenapadlo.
letfenixa Ve školce mívají ruzné pečení, řekla bych tak jednou do měsíce, paní učitelky jim udělají doma těsto, pak si to tam zpracovávají a paní kuchařky upečou. No a překvapilo mě, jak málo kluků se zapojuje, třeba jen jeden, nebo dva (paní učitelky nám posílají fotky)... Prostě to asi dělat nechtěj.
Karja žádný kapsy = žádnej písek a binec v nich. ![]()
Ale máš pravdu, taky bych s tím nepocitala...
Karja nasi kluci vnuci se vsichni do vareni hrnou, i ten nejstarsi mi minule aspon michal testo na palacinky. Muj syn pece vybornou vanocku a pizzu, zet taky celkem varit umi. Jen ja vyfasovala exemplar, ktery k tomu vubec neni. Nechapu, proc to zachranovani rovnovahy muselo vyjit zrovna na me!
Karja u Lukaska sa (Podľa fotiek) zapájajú do pečenia všetci.
A este Unuo, my teda máme len nohavice, áno, sú voľnejšie, takže môže pod nimi mať ľubovoľne tepláky. A páči sa mi, že majú regulovatelnu gumu v páse a kopec reflexnych prvkov.
Karja hele a k cemu kapsy? U zimni chapu, maj tam rukavice, ale jinak asi nepotrebujou?
Potrefenáhusa ještě se u vás spí s Tatrou? U nás aktuálně takhle. Největší oblíbenci. V noci mi je cpe do obličeje, abych se taky pomazlila. ![]()

Karja to je ta reima vantti? Tu mám v košíku a šla jsem ji objednat! Tyjo, bez kapes, díky. Vysypáno. To by mě taky nenapadlo ![]()
711990 Tonda nepotřebuje kapsy? Kluci si někam nutně musí dávat kamení, šišky a jiné důležité poklady ![]()
711990 kluci taky kapsy nepotřebují.
Evaeva taky si je můžou dávat k tobě do kabelky.... ![]()
Evaeva no ale já je chápu! Já chci kapsy i na sukni a na šatech, natož bunda. Rukavice, hračka, kapesník, poklady z venku. Já ho teď co nejvíc trénuju k samostatnosti, místo podržíš mi to stokrát za den pořád opakuju, dej si to do kapsy, polož si to na lavičku... K potřebuje pořád nějaký krámy s sebou, dovolím mu cokoliv, ale ať si to pak nese sám.
Ríša prohlásil, že téma lodě na čas přerušuje a budeme mít zase chvíli téma Siren headů. To mám tedy opravdu radost.
. Ale musím uznat, že i ty hnusáky má "hezké". ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY