Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 16:22

711990 Moje děti si do nich docela dávají ruce. žluťásek Jo Reima vantti je hezká. A má jednu kapsu jakoby nahoře, ale holky si v těch kapsách ohřívají ruce docela 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2023 16:36

Tabea já nosím batoh, takže to by i celkem šlo, ale stačí, že nosím klacky, aby se nenapíchli na kole. Tuhle jsem musela jeden nést odpoledne ke školce

Offline letfenixa
10929 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 16:51
Reakce na 711990:

Karja hele a k cemu kapsy? U zimni chapu, maj tam rukavice, ale jinak asi nepotrebujou?

​Na kamienky, baterku, rukavice (Na stratenie), balzam na pery, ...

Offline letfenixa
10929 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 16:52

Evaeva nam ostala ľavá,  a vám?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2023 17:16

letfenixa starší ztratil obě, ale teď je měli na hm za půlku, tak jsem mu koupila další. Mladší jen jednu, nevím, kterou, ale teď si přeju, aby případně ztratil tu druhou, taky jsem před tím koupila další

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 17:16

Pinot Noir Ten je fakt šikovnej!

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 17:22

letfenixa tak to nastesti nevedeme:D celkove asi nepochopil, ze tam muze davat veci

Karja to nemam rada, kdyz tam strka ruce, protoze pak zakopava a pada:D 

Offline Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 17:58

DruI díky! Na kreslení je, i hudební talent má, s jízdou na kole a spol. je to trochu horší.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 18:18

Pinot Noir kresli paradne, on to fakt vidi v hlave

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 18:21

Pinot Noir libi se mi, jak vystihl Risa pohyb, je sikovny!

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 18:33

Pinot Noir Možná nechce jezdit na kole, aby nespadl a nezlomil si ruku, to by se mu pak špatně kreslilo ;o)

Offline Makara
3667 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 19:18
Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:06

Ja teda nevím, jestli se po těch pekelnejch dvou letech s maloumalou mám na něco ptát, ale....Co se dělá s dětma co po probuzení mají amok? Ona po odpolednim spánku vstane a řve jako tur třeba půl hodiny nekdy i třičtvrtě, až má úplnej záchvat, že se klepe, pochovat nechce, řve hystericky máma máma, pak přede mnou utíká ale....většinou se dorve do nějaké unavy takže se aspoň nechá pochovat a pak tak jako dorvava.....Spát po obede potřebuje, usne velice rychle a večer usíná vcelku včas. Má to třeba 4-5odpoledni v týdnu, předvede to doma, ale třeba i u kamaráda, po té co spala v autě.. Teď to má občas i ráno (což je taky výživný, člověk má co dělat vstát, chce vypravit to starší a do toho půlhodiny revu a ji vypravuji s náma do skolky taky.) Dneska nebyla dopolko doma, přijela se sambem a tak řvala s půlhodinou přestávkou 3 hodiny!. Ona když řve tak to je s prominutím jak Satanovo dítě, to je fakt hrozný, a myslím, že to není dobrý pro nikoho, ani pro ni  Budu ráda za každej nápad, ale já myslím, že ono asi nic neexistuje! 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:10

Karja Já myslím, že některý děti prostě mají takový období, že řvát potřebujou. Syn to měl zrovna tak, příčinu jsem nikdy nezjistila a samo to přešlo. A soucítím, řev jak z pekla znám moc moc dobře. Zas mě ale nějaký období vzdoru vůbec nerozhází.

Offline Zuzuli
3844 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:11

Karja reseni nemam, ale jsem v tom s tebou. Akorat u nas takhle vypadaj uplne vsechny probuzeni. I ty ranni, kazdy den v tydnu. Uz skoro tri roky. A dopoledne jsou ted posledni dva tydny uplny psycho, dite jeci, nema nozicky, nic nechce, nic se mu nelibi, visi jen na me a pri pokusu jineho clena rodiny o kontakt jeci jeste vic. Porad doufam, ze to odezni a nebo pomuze i neco jineho, nez babybox

Offline Myrtila
5406 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:20

Karja Ja jsem prisla na to, ze u nas tenhle pospankovy amok spousti hlad, ale neni to jednoduchy vyresit, protoze kdyz se ptam, jestli chce jist, tak rve jeste vic ne, ne, ne! a nesni nic. Ale kdyz pred nej rychle soupnu neco pripravenyho, treba nakrajeny jablko, tak kdyz se tou potravinou trefim do momentalniho rozpolozeni a chuti  tak se do toho pusti a pak uz nerve. 

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:21

Zuzuli No a fakt řve tak vytrvale jakoby na 100procent tak dlouho? Mně to přijde úplně až nemožný, kde se to jako může brát ....A na ty dopoledne, dělá to i když má nějakou zábavu nebo když jste venku?

Jo a ještě mi večer, po tom dnešním martyriu říká ,,hmmm mami, ty seš na mě naštvaná,, 

Len Já si taky myslím, že prostě nic neexistuje. Ptám se jí, snažím vyhovět, nabízím kontakt, fakt nevím. Jj období vzdoru je pak jak nic, nějaký omlouvání. Teď jsem v sobotu byla významnou část dopoledne jen se starší, byly jsme bruslit a na nákupu, jako to bylo úplně tak očišťujíci, jak člověk neřešil ty konflikty, kdo co jak chce,velkamala taky byla asi šťastná že má program jen s maminkou, tak byla o to hodnější, prostě dvě hodiny v absolutní harmonii, úplně jsem si odpočinula ..

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:23

Myrtila Ty jo, hlad to u nás snad být nemůže, protože ona ji třeba o půl 12 polévku a hlavní chod, hodně, za hodinu má mleko...pak se budí o půl třetí a nic moc pak na svačinu nesni. ale asi ji zítra připravím rovnou k posteli něco:-D. Jakože se vzbudí a najednou ,,Jeee hele kedlubna, no tak to by šlo,,:-D

Offline Zuzuli
3844 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:27

Karja jo, rve. Neni to zadne pofnukavani, proste jecak. Hodinu da uplne s klidem. Ja uz vetsinou odchazim do kuchyne a nechavam ji rvat, nez se sama nejak uklidni. Ja to prej v detstvi delala taky.

Kdyz bych ji nechala cele dopoledne lezet doma u televize s nejakou jeji oblibenou pohadkou, byla by spokojena. Jenze zla matka ji to nedopreje a to se ji nelibi. V patek takhle vyvadela v technickem muzeu, byla jsem tam s mym tatou, on na ni nemohl ani sahnout, dite viselo na me a pri kazdem pokusu ji aspon na chvili postavit na zem zacala rvat na cele muzeum. Na hristi se tenhle tyden taky misto obvykleho hrani s kamaradem akorat nechala chovat ode mne, jinak lezela na zemi a rvala.

Ma ted ale uplne nove prvni petku, tak doufam, ze to jsou zuby a pak se to zlepsi 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:28

Karjated jsem zazila, ze se to deje kamaradciny dceri, byly sme spolu na horach a to jeji dite proste neni probouzeci typ...:D a nejde s tim delat vubec nic...