Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:29

Zuzuli Jo to chování venku by mohly být zuby. Na pospaci jecak to asi nebude mít vliv! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:34

Karja Ani nevím kolik jí je teda, ale pokud už se domluví, zašla bych za odborníkem. Někde jsi psala, že je na tobě nonstop přilepená i přes den? Nebo si to pletu? Může jít o odloženou separační úzkost. Někde jsem četla i o nějakém druhu úzkosti a vývoji mozku. Třeba to nic není, holky většinou vstávají zadkem nahoru.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:42

Karja mladší to dělal taky, ne teda tak výživně, třeba půl hodiny. Jediné, co to zkrátilo, bylo šoupnout ho do kočárku a jet hned ven. Jinak nic, většinou jsem jen čekala, až to přejde. Potom byl jak vyměněný, přišel, snědl jogurt,... jakoby nic.

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:53

Kan Jo to byla do dvou let přilepená a taková náročnější, takže všechny úzkosti uz proběhly, u ní odlozenyho už snad mít nemůže, naopak teď ji ani nevadí, že odcházím z domu od ní nebo jde ven s někým jiným. Ona je poměrně i dost šikovná, mluvou a vším, jen je taková svéhlavá a výrazně vzpurná.

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 20:57

Evaeva Jo me by nějak nevadilo, kdyby brečela, ale tohle je prostě hustý, to není že si jako fňuká a třeba se válí po zemi, tohle dupe a ječí jak pominuta, když k ní vztahu ruce tak utíká a ječí o to víc, když odejdu tak řve úplně hrozně mami, mami... Jakákoliv manipulace násilím je absolutně nemožná a hrozně kontraproduktivní

Offline continuity
43525 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 21:04

Karja hele, tohle mi občas dělala starší. Moc se s tím nedá vymyslet, ale fakt to odezní. 

Na psychologa to fakt není, podle mě mozek spadne do nějaké hypoglykémie bzkus to jídlo, nějaké rychlejší sacharidy. I když se předtím naj šla, oni spalují jinak. 

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 21:18

Karja syn tohle dělal taky, nejvíc pomohlo, když jsem uz v okamžiku probuzení byla u něj. Ale já ho dlouho kojila, takže si na ten řev dal mlíko a to ho uklidnilo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2023 21:18

Karja on řval, žádné pofňukávání prakticky neznám ani od jednoho (řvou, i když jsou smutní třeba), ale taky mu byl třeba rok a půl (?), to byla jiná váha na přeprání a tak.

Každopádně si taky myslím, že je to celkem běžný jev a že to časem odezní. Ale je to asi dost nepříjemný:(

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 21:20

Karja nase to obcas taky ma. Je to peklo a byca to, kdyz jde spat malo najedena. Tosvedcilo se mi hodit nekam jejim smerem mini sacek lyo ovoce nebo par piskotu a zmizet z dohledu. Pak je chvilku ticho a nakonec se ozve "tak jo, tak pojd" a prijde normalni dite

Offline dzizisketa
9020 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 21:20

Karja 

Zkus to jídlo. Rosťa se taky takhle odpoledne někdy probudí a prostě má hlad. Já s sebou musím nosit svačinku i když ho ze školky vyzvedávám hned po svačině. V úterý jsme se neplánovaně zdrželi venku, měla jsem s sebou málo jídla a ta cesta domů byla příšerná.

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 22:32

MPLee dzizisketa Já jí jídlo ještě zkusim někam předložit, ale řekla bych, že musí být najedena, zrovna tenhle exemplář obědvá opravdu poměrně dost. 

Offline continuity
43525 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 22:39

Karja to vůbec nemusí mít souvis. Mladší dítě zvládlo hysak od hladu i půl hodiny po snídani, pokud ráno déle spalo. 

Třeba pubertální děti můžou podávat maximální výkon hodinu po vydatnem jidle a je to v pohode. Dospelý by se dávno poblil. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:07

Mam otazku. Aky rozmer periny najlepsie kupit 5rocnemu (cca 114cm)? Spava na 160 posteli. A neviete kde okrem ikei maju pekne detske obliecky na zips (zas ta gombikova fobia). Starsi doteraz odmietal spat pod perinou, vyzadoval deku ale dnes povedal, ze mu je pod nou zima a chce perinu. 

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:09

Mrakoplas Ze zary home mám vázací a jsou hezké,takové jemné, nepřeplácané. Kamarádka má pěkné z HM, ale co tam mají za zapínaní nevím

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:11

Mrakoplas Lidl má na zip, Jysk taky. Jinak starší má dospělou peřinu klasických rozměrů 140x200 asi.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:11

Karja na tom HM som pozerala a zjavne je to bez zapinania, len preklady a to by asi furt vyliezalo von. Zaru pozriem, vdaka. 

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:12

U nas tenhle rev po vzbuzeni byl v dobe, kdy uz starsi pres den bezne nespala, takze 2,5 roku a vic. Kdyz vyjimecne usnula, tak nasledovalo tak 20 minut peklo. Ale nic jsme s tim nevymysleli, trvalo to tak pul roku a ted uz zas dobry, i kdyz nahodou usne.  

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:12

Evaeva ked ja neviem ci to na tu jeho mensiu postel nebude az moc :) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:14

Mrakoplas já nevím, jestli se dělá tolik rozměrů, ta miminkovská mu bude malá.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:15

Evaeva jj taku malu na zips sme mu raz kupili v ikei, ale odmietol ju, teraz ju ma mladsi. No, nechcelo sa mi to studovat, asi budem musiet